Nägemata Eesti - motoseiklus

Nägemata Eestit toetab

Nägemata Eesti esitleb: Valluta Vallamaja

"Valluta vallamaja" - seiklusmäng mootorratturitele. 20.-21. mai 2023

Seiklus kestab kaks päeva ja annab mängijale aega 18h sadulas, kasvõi terve Eestimaa vallutamiseks. Igas Eesti haldusüksuses on punkt (mõnes ka mitu), mille pead "vallutama". Võidab see kes kahe mängupäeva peale kõige suurema tüki Eestimaad enda omaks kuulutab. Muud silmapistvad vallutused leiavad ka äramärkimist.

Raju röövretk stardib 20.mail kell 10:00. Stardi kust-iganes soovid, kas-või omast kodust. Mänguaeg kestab kella 19:00 laupäeva õhtul. Ööseks läheb mäng pausile. Ööbimiskoha valid ise (tahad sõidad koju, lähed hotelli või telkima või hoopis tuled korraldatud laagripaika. Pühapäeval kell 09:00 jätkad vallutust samast punktist, kust eelmisel õhtul 19:00 pooleli jäi. Sealt on aega pühapäeval kella 17-ni oma vallutusretke lõpuleviimiseks.

Tulemused
Kuupäev
20.05.2023
Stardi aeg
10:00
Start ja finish
Oma kodu, Eesti.
Võistluse juhend

Osavõtutasu

Kuna head asjad on tasuta vaid hiirelõksus siis antud juhul on tasuks sümboolne 12€. Sellest kaetakse äpi kasutamise kulud ja korraldusega seotud väljaminekud. Korraldaja üritusega tulu ei teeni. 

Kuidas ma vallutajaks registreerida saan? 

Valluta Vallamaja registreerimine on lõppenud. Vaata, kes regasid ja ela neile kaasa!

Korraldaja

Mart Liivand

Kaasa elamine 

Tahad vallutusretkele kaasa elada? Tore! Punktiarvestus, võistlejate asukohad, vallutatud vallad jms võistlusega seonduv info on kogu võistluse jooksul Nutilogi keskkonnas avalikkusele kättesaadav. Samuti võib juhtuda, et korraldajad või siis ka pealtvaatajad organiseerivad omakeskis suuremaid või väiksemaid ühisvaatamisi.  

 


Ajakava

Retke ajaline jaotus 

Vallutusretke kestvus on kaks päeva: 20. ja 21. Mai 2023; laupäev ja pühapäev.
 

  1. PÄEV
    Vallutusretk algab võistleja poolt vabalt valitud paigast üle Eesti, laupäeval kell 10:00. Kell 19:00 punktilugemine peatakse ja vallutusretk läheb pausile. Osalejad suunduvad omal valikul sobivasse ööbimiskohta. 
  2. PÄEV
    Vallutusretk läheb taas lahti pühapäeval, 21. mail kell 09:00. Vallutus tuleb jätkata täpselt samast kohast kust see eelmine õhtu 19:00 pooleli jäi (+/-100m). Osaleja vastutus on pühapäeval õigel kellaajal õiges kohas olla, et vallutusretk edukalt jätkuda saaks.  

 

Vallutusretk kuulutatakse lõppenuks pühapäeval kell 17:00. Peale seda kellaaega uusi vallutatud punkte arvesse ei võeta. Vallutusretke lõppedes võib osaleja sõita koju või saada kokku sõpradega, kes ka vallutusel osalesid et muljeid jagada.   


Majutus ja toitlustus

Ööbimine ja toitlustus 

Iga üksikvallutaja või meeskond otsustab ise, kus, millal ja kellega koos magab, sööb ja tangib. Seda võib teha nii kodus, hotellis või telgis vallutajale suvalises sobivas kohas.